Barbas Houthaarden

Het merk Barbas wordt aangeboden door het Schouwenpaleis. Barbas levert al jarenlang gashaarden en houtkachels aan het Schouwenpaleis. Barbas is opgestart in 1976 en is een hecht familiebedrijf. Het merk combineert traditionele waarden met moderne technieken. Een ideale combinatie dus.

BarbasBellfires is dé fabrikant van de Barbas houthaarden en Bellfires gashaarden. Alle haarden worden door BarbasBellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. U stelt zélf uw haard samen die BarbasBellfires vervolgens voor u gaat bouwen. 

Zij gaan bewust om met de productieketen, van staal tot geïnstalleerde haard. Het is hun intentie om nog jarenlang mooie haarden te maken hebben en daarom is hun bedrijfsfilosofie samengevat in de woorden; Fire for life...

De vakmensen van BarbasBellfires staan garant voor een kwaliteitsproduct. Reden genoeg om naar onze showroom te komen voor een prachtige kachel en advies op maat.

Schouwenpaleis Breda levert Barbas kachels, Schouwen, Elektrische haarden, Afvoerloze haarden, Haarden, Houtkachels, Gaskachels, Gashaarden. Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord en Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen