Reviews klanten

Review plaatsen

 
 
 
 

Fleur

28 juni 2024
Wat ben ik fijn geholpen! Ik wist namelijk nog niet wat ik het beste was voor mijn woonsituatie. Elektrische haard of een pelletkachel. Alles is uitgebreid uitgelegd zodat ik zelf een goed overwogen keuze kon maken. Grote showroom en fijne mensen! AANRADER!!

Klaas

28 juni 2024 | Breda
Gewoon de beste zaak om je kachel te kopen
Sterrenwaardering :

Angelique van Rooij

28 april 2024
Als wij een 10 zouden kunnen geven, zouden wij het meteen doen. Om onszelf te laten informeren voor de aankoop van het wel of niet aanschaffen van een houtkachel of een pelletkachel, zijn wij bij Schouwenpaleis Breda uitgekomen. Door de vakkundige uitleg van de betreffende dame daar, waren wij overstag en bestelde meteen een pelletkachel.De kachel voldoet aan alles wat ze beloofd had en het personeel, super gewoon. Vandaag is voor de 1e jaarlijkse onderhoudsbeurt, dezelfde monteur geweest die de kachel een jaar geleden geïnstalleerd had. En ook nu weer: de uitleg, de vakkundigheid van deze man. Niets is teveel, wij kunnen alles vragen.Wij zouden Schouwenpaleis Breda, maar ook zeker zijn personeel overal aanraden. In één woord: SUPER!!!
Sterrenwaardering :

Dave Smits

26 januari 2024
Erg vriendelijk geholpen hier en vervolgens mijn kachel netjes geïnstalleerd door correcte en vriendelijke medewerkers!Ik ben uiterst tevreden!
Sterrenwaardering :

Dennis Krouwel

25 november 2023
Het kapje van mijn schoorsteen was er tijdens de laatste storm afgewaaid.Bedankt dat jullie dit zo snel voor me hebben opgelost. Super service!! Ik ben zeer tevreden over schouwen-paleis Breda.
Sterrenwaardering :

Nico van der Spek

25 juli 2023
Vanaf de eerste mail was er al een goed en kundig contact met Evelien Smaal. Zij is iemand die weet waar ze mee bezig is en zo heeft zij een haard gevonden die in mijn schouw past. De info die ik kreeg was fantastisch met filmpje,, foto’s en tekeningen. Ook de monteurs waren vaklui en erg netjes. En dus ben ik heel blij met mijn haard van Schouwenpaleis.
Sterrenwaardering :

Olaf Pels

28 juni 2023
Mooie toonzaal met genoeg keuze. Helder en deskundig advies gehad. Blij met onze keuze!
Sterrenwaardering :

Shirley Veen

21 juni 2023
Wij waren op zoek naar informatie over de mogelijkheden bij ons thuis. Tot ons geluk werden wij te woord gestaan door Evelien een zeer deskundige en professionele vrouw met enorm veel kennis en tevens ontzettend vriendelijk ze heeft ons alle informatie mee naar huis gegeven zodat we thuis nog verder konden verdiepen alvorens een keuze te hoeven maken. Echt super fijn geholpen.
Sterrenwaardering :

Patrick Prinse

28 juni 2022
Netjes, op tijd en vooral rustig gewerkt. Een punt aftrek doordat er lekkage ontstond in de kamer doordat dakpannen niet waren teruggelegd. Wij zijn blij met onze pelletkachel, zeker nu de gasprijzen flink gestegen zijn... Minder vind ik toch altijd weer de meerkosten die achteraf berekend worden.
Sterrenwaardering :