Dielle Pelletkachels

Er zijn merken die aangeven minder onderhoud nodig te hebben door de brandbak bijvoorbeeld met een schraper te legen of zelfs de branderbak te laten keren waardoor de pelletkachel om de paar uur dooft en volledig opnieuw moet starten. Dit hoeft niet met de Dielle aangezien vuil of steenvorming wordt weggedrukt door verse korrels. Als een Dielle pelletkachel moet stoppen laat deze het as op het vuur liggen waardoor deze ingekapseld wordt en zo binnen enkele minuten kan herstarten zonder de gloeipen te moeten gebruiken en zonder voorbelading. Ook na 4 uur!

Dielle is een stille pelletkachel

De Dielle werkt ook met een volledig nieuw ontwerp wisselaar dan dat andere merken doen en is hierdoor stiller.
Bij deze pelletkachels wordt namelijk de lucht afgezogen in plaats van geforceerd door de wisselaar te blazen.
Hierdoor is er geen venturi werking en daardoor is er minder resonantie dus minder geluid.

De voordelen van de unieke bodemvoeder

 • ✓ Altijd een mooi rustig vuur, ook in de laagste stand van branden!
 • ✓ Geen verstopte branders doordat verse pellets de asresten over de rand drukken.
 • ✓ Zeer laag fijnstof niveau en laagste CO2 waarde.
 • ✓ Brandstof wordt voorverwarmd, dat zorgt voor een betere en schonere verbranding waardoor er
      minder onderhoud nodig is.
 • ✓ Snelle herstart door inkapselen van de gloeiende pellets in standby-modus.

Alles in één pelletkachel

 • GEPLAND AAN EN UIT De Dielle pelletkachels zijn volledig programmeerbaar. Hierdoor is bijvoorbeeld uw kamer al lekker opgewarmd als u s' ochtends beneden komt.
 • STANDBY Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zal de Dielle pelletkachel in standby gaan. Wist u dat een Dielle wel tot 3 uur lang standby kan staan zonder dat het hele opstart proces doorlopen hoeft te worden?
 • VEILIGHEID De Dielle pelletkachels voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. En meer! Door toepassen van meerdere temperatuursensoren bent u verzekerd van een zeer veilig systeem in uw woonruimte.
 • LCD DISPLAY De Dielle pelletkachels zijn uitgerust met een eenvoudig bedienbaar en zeer duidelijk display. Deze is plat in het design van de kachels weggewerkt zodat deze niet opvallend aanwezig is.
 • ZUIVERE LUCHT Dielle pelletkachels hebben een speciale, unieke manier van verbranden (affakkelen). Dit wordt mogelijk gemaakt door de bodemvoeder. Bij andere pelletkachels wordt niet al het gas, wat onstaat bij verbranding, daadwerkelijk verbrand. Door deze affakkel techniek in de Dielle pelletkachel gebeurd dat wel zodat de uitstoot minimaal is en het rendement het hoogst.
 • PELLET BIJVULSENSOR De Dielle pelletkachels waar dit icoon bij staat hebben een sensor in de pelletbunker geïnstalleerd gekregen. Deze geeft een signaal af (eventueel naar uw telefoon) wanneer de pellets bijgevuld moeten worden.

Schouwenpaleis Breda levert Dielle Pelletkachels. Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen