Extraflame Pelletkachels

De groep La Nordica – Extraflame heeft een leven gewijd aan verwarming. 
Zij staan, voor wat een winnende combinatie is in noordoost Italië, passie en hard werken.
De constante Innovatie- en onderzoeksactiviteiten van hun producten binnen een eerder 'traditionele' sector van deze industriële groep, werd bekroond met een aanzienlijke toename van de aandelenmarkt en de verdeling van hun producten in 20 landen.

Opgericht in 1967 is de groep ontwikkeld, in de loop der jaren, tot een aanzienlijke ontwikkeling van eenvoudige kachel producten tot hoog-technologische kachels.
We praten over kachels op pellets, uiterst moderne, klassieke of rustieke, maar ook over volledige systemen die kunnen worden gebruikt voor verwarmingsinstallaties (thermoproduits) die kunnen worden aangesloten op bestaande radiators.
Alle producten zijn conform de naleving van de emissienormen en CE certificaten, met de toevoeging van internationale certificeringen die zelfs nog strenger zijn dan van andere Italiaanse collega's.

Na ongeveer 20 jaar ervaring in de sector van elektrische verwarming, heeft EXTRAFLAME S.p.A. zich gespecialiseerd in het ontwerp de ontwikkeling en productie van Pellet kachels.
Het ontwerpen van innovatieve systemen van verwarming op een functionele, economische en milieu respecterende manier.

Schouwenpaleis Breda levert Pelletkachels van het merk Nordica Extraflame wij hebben tevreden klanten in Noord Brabant de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Zeeland, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen