CV Pelletkachels

WARM WATER, BESPARING EN DESIGN IN VELE MODELLEN.

De cv-pelletkachels produceren door pelletverbranding warm water voorradiatoren en/of vloerverwarmingspanelen van de hele woning.
De cv-pelletkachels kunnen ook op bestaande centrale verwarmingssystemen worden aangesloten en in combinatie met zonnepanelen werken.

Met behulp van speciale kits kunnen de cv-pelletkachels sanitair warm water produceren voor badkamers en keukens; warm water dat in speciale boilers kan worden opgeslagen, zodat het altijd op de gewenste temperatuur beschikbaar is.

Omdat de cv-pelletkachel over een geforceerde rookgasafvoer beschikt, kan hij met een klein rookkanaal en op een gedecentraliseerde positie ten opzichte van de afvoeropening worden geïnstalleerd.

Pellets zijn een brandstof met vele voordelen:
zuinig ten opzichte van de gebruikelijke brandstoffen, milieuvriendelijk omdat het houtzaagsel waaruit de pellets bestaan het milieu bij verbranding niet aantasten en handig omdat de verwarming naar wens kan worden geprogrammeerd.


 

Schouwenpaleis Breda levert CV-Pelletkachels van o.a. het merk Edilkamin, Nordic Fire, Dielle, enz., wij hebben tevreden klanten in Noord Brabant de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Zeeland, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen