Edilkamin CV-pelletkachels

CV-PELLETKACHELS VAN EDILKAMIN: WARM WATER, BESPARING EN DESIGN IN VELE MODELLEN.

De cv-pelletkachels produceren door pelletverbranding warm water voor radiatoren en/of vloerverwarmingspanelen van de hele woning.
De cv-pelletkachels kunnen ook op bestaande centrale verwarmingssystemen worden aangesloten en in combinatie met zonnepanelen werken.

Met behulp van speciale kits kunnen de cv-pelletkachels sanitair warm water produceren voor badkamers en keukens; warm water dat in speciale boilers kan worden opgeslagen, zodat het altijd op de gewenste temperatuur beschikbaar is.

Omdat de cv-pelletkachel over een geforceerde rookgasafvoer beschikt, kan hij met een klein rookkanaal en op een gedecentraliseerde positie ten opzichte van de afvoeropening worden geïnstalleerd.

De cv-kachels van Edilkamin zijn geproduceerd in een ruim assortiment wat betreft vermogen, afmetingen en stijl om aan elke wens van de gebruiker te voldoen.

Pellets zijn een brandstof met vele voordelen:
zuinig ten opzichte van de gebruikelijke brandstoffen, milieuvriendelijk omdat het houtzaagsel, waaruit de pellets bestaan, het milieu bij verbranding niet aantasten en handig omdat de verwarming naar wens kan worden geprogrammeerd.

Schouwenpaleis Breda levert Pelletkachels van het merk Edilkamin, wij hebben tevreden klanten in Noord Brabant de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Zeeland, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen