NordicFire Houtkachels

Bent u op zoek naar een goede houtkachel? Dan bent u bij Nordic Fire aan het goede adres. Nordic Fire b.v. is de grootste leverancier van gewone houtkachels en houtkachels met CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Een Nordic Fire CV houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficientere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

Een normale kwaliteitskachel heeft een extra naverbrandingssysteem. De Nordic Fire houtkachel heeft zelfs een extra dubbele secundaire en constante tertiaire naverbranding, waardoor ook de laatste rookgassen volledig worden verbrand. Hierdoor is het rendement nog hoger en is veel minder hout nodig voor meer warmte. De Nordic Fire kachels zijn daardoor veel zuiniger en u hebt daardoor minder stookkosten!

Schouwenpaleis Breda levert  Nordic Fire houtkachels. Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen