Nordic Fire HRV Viktor 15kW
CV-Pelletkachel

De HRV Viktor is een moderne cv pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De cv pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande cv-ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De HRV Viktor beschikt over een in- en uitschakelbare convectie ventilator. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster ervoor dat u tot wel enkele weken kunt stoken. De HRV Viktor is voorzien van een complete besturing waarmee de haard volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

De cv pelletkachel HRV Viktor is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch s’morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

Deze pelletkachel cv werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas.

De HRV Viktor cv pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande cv-ketel aansluiten.

Als extra beschikt de HRV Viktor over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller warm.

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw cv haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest. 


KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Vermogen nominaal (min.-max.) 4,3 – 15 kW
Afgifte cv-systeem 3-11,7 kW
Pelletverbruik (min.-max.) 1 – 3,2 kg/h
Rendement 95,9 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid ø 50 mm
Inhoud pellet reservoir 17 kg
Brandduur (min.-max. in uren) 5 – 25 h
Gewicht 180 kg
Maatvoering H x B x D 1100x520x540 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja

Maatvoering

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS