Jolly Mec pelletkachels

EEN GESCHIEDENIS VAN WAARDE

Veel aandacht voor de productontwerp- en testfasen en een uitstekende training van de relevante technici hebben Jolly Mec tot een toonaangevend bedrijf gemaakt in de productie van haarden, kachels en complete biomassaverwarmingssystemen.

EEN BLIK GERICHT OP NAAR DE TOEKOMST

Een dynamisch team, voorbereid en in constante opleiding, gebonden aan de principes van de traditie, maar met de blik gericht op de innovatie: Jolly Mec is dit en nog veel meer. Internationale roeping, voortdurende bijwerking en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling: Jolly Mec is bezig met een proces van continue experimenten dat altijd gericht is op verbetering.

Jolly Mec staat, met zijn producten die strikt "made in Italy" zijn, synoniem voor uitstekende kwaliteit, hoog rendement en verfijnd ontwerp.

Schouwenpaleis Breda levert Pelletkachels van het merk Jolly Mec, wij hebben tevreden klanten in Noord Brabant de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Zeeland, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen