Element4 Sky Small Tunnel

Element4 Sky Small Tunnel 

Nog een fantastische haard van Element4. De Sky Medium Tunnel is het kleinste broertje van de 'normale' Element4 Sky Large Tunnel gashaard. Deze kleine variant is net zo'n pareltje, alleen nog compacter en minimalistischer. Naast de kleinere afmetingen van haard, ruit heeft deze gashaard ook een schitterend hoog en levendig vlambeeld. Dit vlammenspel wordt gerealiseerd door de unieke RealFlame brander.

Real flame burner
Met de Real flame burner bent u verzekerd van een extreem realistisch vuurbeeld. In combinatie met de natuurgetrouwe houtstammen ontstaat er zo een schitterend houtvuur.

E-Save afstandsbediening
Voor optimaal comfort worden de haarden van Element4 geleverd met een radiografische afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een elektronische ontstekings- en regelsysteem waarmee gasbesparing tot 40% mogelijk is.

Element4 ProControl
De Element4 ProControl set maakt het mogelijk één of meerdere haarden te bedienen met uw smartphone of tablet. Met de app kunt u de haard bedienen zoals met de afstandsbediening, echter de biedt meer mogelijkheden. De haard heeft drietal ECO standen. Hiermee is er tot 45% te besparen op uw gasverbruik. De Element4 ProControl is geschikt voor alle smartphones (iOS of Android) en tablets (iOS en Android).

De Sky Small Tunnel zien branden

Natuurlijk wilt u een haard als deze zien branden. Dat kan! in ons Experience Center in Breda hebben we divere SKy modellen brandend opgesteld staan. U hoeft geen afspraak te maken. Tot ziens in ons Experience Center!

Merk   Element4
Model   Sky Small Tunnel
Serie   Sky
Brandstof   Gas
Energie-efficiëntieklasse   A
Vuurzicht   Doorkijk
Type kachel   Inbouw
Materiaal   Plaatstaal
Kleur   Zwart
Inbouwmaat breedte   99,2cm
Inbouwmaat hoogte   106,1cm
Inbouwmaat diepte   41,6cm
Ruitmaat breedte   72,8cm
Ruitmaat hoogte   83cm
Bediening   Afstandsbediening, Tablet/telefoon bediening, Domotica bediening
Minimaal vermogen   2,5kW
Maximaal vermogen   13,2kW
Rendement   89%
Bovenaansluiting   ja
Propaan mogelijk   Ja
€ 6.495,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS