Element4 Sky Medium Tunnel
Inbouw Bio-Ethanolhaard

De Sky Medium Tunnel is het kleine broertje van de Element4 Sky Large Tunnel. Deze kleine variant is net zo'n parel, alleen een stuk compacter. Naast de kleinere afmetingen van de haard heeft deze haard ook een schitterend hoog en levendig vlambeeld. De Sky Medium Tunnel is niet alleen als gashaard beschikbaar, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Ideaal als u een woning heeft zonder gasaansluiting of graag gasloos wilt wonen. De haard kan worden uitgerust met een standaard houtset of een donkere houtset, zo is de haard aan te passen naar ieder interieur.

Wat deze haard uniek maakt

De Element4 Sky bio-ethanolhaard is uniek in zijn soort. Deze complete inbouwunit bestaat uit volledig glas waardoor u niet alleen een prachtig vuurzicht heeft, maar ook geniet van een echt pronkstuk in uw woning. Met zijn keramische houtblokken en speels vuur ervaart u optimale sfeer. En doordat de haard over een automatische ontsteker beschikt kunt u deze eenvoudig met een afstandsbediening ontsteken, zodat u dit niet met de hand hoeft te doen.

De Element4 Sky bio-ethanol heeft alle functionaliteiten en gebruiksgemakken van een gashaard. Zo kunt u met de afstandsbediening het vuur regelen in 3 standen. Verder heeft de haard een brander inhoud van 5 liter waardoor u zeker de hele avond stookplezier heeft.

Mogelijkheden voor aansluiting en bijvullen

Wij adviseren de Sky bio-ethanolhaard gesloten aan te sluiten met een afvoerbuis. Zo voert de haard zijn rookgassen af naar buiten en zuurstof toe door dezelfde buis. Verder is de geur van het bio-ethanol veel minder waar te nemen door de afvoerbuis. Bij een installatie met afvoerbuis brengt de haard een vermogen van 3 tot 5 kW op.

Heeft u geen mogelijkheid voor een afvoer? Dan kan deze haard ook open worden aangesloten, zonder afvoer. In dit geval heeft de haard meer vermogen, maar houdt er rekening mee dat er goed geventileerd moet worden. Bij een installatie zonder buis brengt de haard een vermogen van 4 tot 7 kW op, maar doordat u de ruimte waarin de haard staat ventileert is het vermogen uiteindelijk vergelijkbaar met de gesloten versie.

Wanneer de voorraadtank van uw haard leeg is kunt u deze eenvoudig bijvullen met een slang en de geïntegreerde brandstofpomp. De haard ziet zelf wanneer hij vol is waardoor u de voorraadtank nooit te vol kunt doen.

Element4 Sky een architectenkeuze

Voor architecten is deze haard het summum. De reactie van deze groep professionals op deze haard is unaniem positief. Deze Sky voegt echt wat toe in het interieur. Een blikvanger, maar ook zeker een haard die de hoogte van een ruimte accentueert.

KOM  VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk Element4
Model Sky Medium Tunnel Bio
Serie Sky
Brandstof Bio-Ethanol
Vuurzicht Doorkijk
Type kachel Inbouw
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Showroomstatus Vergelijkbaar product in showroom
Inbouwmaat breedte 99.2 cm
Inbouwmaat hoogte 145.4 cm
Inbouwmaat diepte 41.6 cm
Ruitmaat breedte 70 cm
Ruitmaat hoogte 119 cm
Bediening Afstandsbediening
Branderdecoratie Houtset
Minimaal vermogen 5 kW
Maximaal vermogen 7 kW
Branderinhoud                                               ± 5 liter
Zwart glazen binnenwand                            + € 795
Anti-reflective glas                                        + € 1979
Wifi Box ProControl (App)                             + € 314
Extra brede trims - 10 cm + € 735
Bedieningsluik in/opbouw met licht + € 150
Convectierooster in/opbouw + € 90
Muurschakelaar + € 99
Powerfan + € 2995
Afstandsbediening Puck + € 99

Installatie handleiding

€ 8.995,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS