Element4 Sky Large Roomdivider
Inbouw Bio-Ethanolhaard

De Sky Large Roomdivider is de nieuwste haard in de Sky serie van Element4. Deze roomdivider is een echte eyecatcher in iedere woonkamer. De Sky is niet alleen als gashaard beschikbaar, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt de Sky Large Roomdivider Bio de perfecte optie als u een woning heeft zonder gasaansluiting of graag gasloos wilt wonen. De haard kan worden uitgerust met een standaard houtset of een donkere houtset, zo is de haard aan te passen naar ieder interieur.

Wat deze haard uniek maakt

De Element4 Sky bio-ethanolhaard is uniek in zijn soort. Deze complete inbouwunit bestaat uit volledig glas waardoor u niet alleen een prachtig vuurzicht heeft, maar ook geniet van een echt pronkstuk in uw woning. Met zijn keramische houtblokken en speels vuur ervaart u optimale sfeer. En doordat de haard over een automatische ontsteker beschikt kunt u deze eenvoudig met een afstandsbediening ontsteken, zodat u dit niet met de hand hoeft te doen.

De Element4 Sky bio-ethanol heeft alle functionaliteiten en gebruiksgemakken van een gashaard. Zo kunt u met de afstandsbediening het vuur regelen in 3 standen. Verder heeft de haard een brander inhoud van 5 liter waardoor u zeker de hele avond stookplezier heeft.

Mogelijkheden voor aansluiting en bijvullen

Wij adviseren de Sky bio-ethanolhaard gesloten aan te sluiten met een afvoerbuis. Zo voert de haard zijn rookgassen af naar buiten en zuurstof toe door dezelfde buis. Verder is de geur van het bio-ethanol veel minder waar te nemen door de afvoerbuis. Bij een installatie met afvoerbuis brengt de haard een vermogen van 3 tot 5 kW op.

Heeft u geen mogelijkheid voor een afvoer? Dan kan deze haard ook open worden aangesloten, zonder afvoer. In dit geval heeft de haard meer vermogen, maar houdt er rekening mee dat er goed geventileerd moet worden. Bij een installatie zonder buis brengt de haard een vermogen van 4 tot 7 kW op, maar doordat u de ruimte waarin de haard staat ventileert is het vermogen uiteindelijk vergelijkbaar met de gesloten versie.

Wanneer de voorraadtank van uw haard leeg is kunt u deze eenvoudig bijvullen met een slang en de geïntegreerde brandstofpomp. De haard ziet zelf wanneer hij vol is waardoor u de voorraadtank nooit te vol kunt doen.

De SKY is the limit

Zoals de naam al zegt, is de Sky een haard die echt hoog is. Naast de hoogte van de kachel heeft deze bio-ethanolhaard ook nog een mooi hoog vuur. Naast deze Roomdivider is er ook de Element4 Sky Front en de Element4 Sky Tunnel.

Element4 Sky een architectenkeuze

Voor architecten is deze haard het summum. De reactie van deze groep professionals op deze haard is unaniem positief. Deze Sky voegt echt wat toe in het interieur. Een blikvanger, maar ook zeker een haard die de hoogte van een ruimte accentueert.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk Element4
Model Sky Large Roomdivider Bio
Serie Sky
Brandstof Bio-Ethanol
Vuurzicht Roomdivider
Type kachel Inbouw
Wel of geen afvoer Afvoer
Systeem (open of gesloten) Gesloten systeem
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Inbouwmaat breedte 101.3 cm
Inbouwmaat hoogte 206.4 cm
Inbouwmaat diepte 46.5 cm
Ruitmaat breedte 70.8 cm
Ruitmaat hoogte 159.5 cm
Ruitmaat diepte 36.5 cm
Bediening Afstandsbediening
Branderdecoratie Houtset
Achterwand Zwarte staalwand, zwart glas (meerprijs)
Minimaal vermogen 5 kW
Maximaal vermogen 7 kW
Rookgasafvoer (diameter) 130/200 millimeter
CV Aansluiting Nee
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Nee
Branderinhoud                                     ± 5 liter
Zwart glazen binnenwanden              + € 689
Ontspiegeld AR-glas                            + € 3225
Extra brede trims - 10 cm                    + € 795

Installatie handleiding

 

€ 11.995,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT