Element4 Sky Large Front Bio

De Element4 Large Front Bio Ethanol Haard is een prachtige en imposante haard die een luxe en stijlvolle uitstraling geeft aan elke ruimte. Met zijn grote front en strakke design is het een echte blikvanger in het interieur.

De haard maakt gebruik van bio-ethanol als brandstof, waardoor er geen rook, as of geur vrijkomt tijdens het gebruik. Dit maakt het een milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke optie. Met bio-ethanol geniet je van de gezelligheid en warmte van een echt vuur, zonder dat je een schoorsteen of ventilatiesysteem nodig hebt.

De Element4 Large Front Bio Ethanol Haard is uitgerust met een RealFlame-brander, waardoor een levensecht vlammenspel wordt gecreëerd. Het vuurbeeld is hoog en levendig, waardoor de haard een warme en uitnodigende sfeer creëert in elke kamer.

De haard kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en interieurstijl. Je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en materialen voor het frame, zoals glas, staal of steen. Hierdoor kun je de haard naadloos laten aansluiten bij de rest van je interieur.

De Element4 Large Front Bio Ethanol Haard is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, waarmee je de vlamintensiteit kunt regelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de haard te bedienen via een smartphone of tablet met behulp van de Element4 ProControl app. Hiermee heb je volledige controle over de haardinstellingen en kun je de sfeer naar wens aanpassen.

Kortom, de Element4 Large Front Bio Ethanol Haard is een prachtige en veelzijdige haard die zowel qua design als functionaliteit indruk maakt. Het biedt een duurzame en milieuvriendelijke manier om te genieten van de warmte en gezelligheid van een haardvuur in je eigen huis.

Merk   Element4
Model   Element4 Sky Large Front Bio
Serie   Sky
Brandstof   Bio-ethanol
Energie-efficiëntieklasse   A+
Vuurzicht   Front
Type kachel   Inbouw
Systeem (open of gesloten)   Gesloten systeem
Materiaal   Plaatstaal
Kleur   Zwart
Bediening   Afstandsbediening
Achterwand   Zwarte staalwand
Bovenaansluiting   ja
Propaan mogelijk   Ja
€ 8.995,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS