Element4 Modore 240

Element 4 Modore 240 

De breedste haard ter wereld! Althans voor wat de gesloten gashaarden betreft. Nooit vertoond, een gesloten gashaard met een 'raam' van twee meter veertig lang!

Drie branders in deze Element4 haard

In deze Element4 Modore 240 zitten driebranders gebouwd. Hierdoor onstaat er een prachtig en indrukwekkend breed vuur. De branders aan de zijkanten zijn onafhankelijk van de middelste brander aan en uit te zetten. Hierdoor kunt u het (hoge) vermogen van deze brede gashaard inperken terwijl u nog wel vlammen ziet.

Uitvoeringen Element4 240 

Deze Element4 Modore 240 is te krijgen met een zwart glazen achterwand. Deze achterwand weerkaatst de vlammen, spiegelt ze eigenlijk. Hierdoor onstaat er extra diepte in de haard en lijkt het vuur nog veel groter en meer aanwezig. Deze versie wordt geleverd met mooie strakke lijsten en een E-Save afstandsbediening. 

Daarnaast is er ook een doorkijkversie van deze brede haard op de markt. Dat is de Element4 Tenore 240Tunnel. Met de Tenore MKII verbindt u verschillende ruimtes met elkaar.

240cm brandend bekijken in onze Experience Center?

De Element 4 Modore 240  is brandend te zien in het midden van het land, hij staat bij ons opgesteld in ons Experience Center in Breda. Is 240 voor u wat te breed? Wij hebben in ons experience center van diverse merken en natuurlijk ook van Element4 verschillende formaten.

Merk   Element4
Model   Modore 240 M
Serie   Modore
Brandstof   Gas
Energie-efficiëntieklasse   A
Vuurzicht   Doorkijk
Type kachel   Inbouw
Systeem (open of gesloten)   Gesloten systeem
Materiaal   Plaatstaal
Kleur   Zwart
Inbouwmaat breedte   265,6cm
Inbouwmaat hoogte   108,6cm
Inbouwmaat diepte   39,8cm
Ruitmaat breedte   240cm
Ruitmaat hoogte   37,5cm
Bediening   Afstandsbediening
Achterwand   Zwarte staalwand, zwart glas (meerprijs)
Minimaal vermogen   3,5kW
Maximaal vermogen   17,6kW
Rendement   89%
Bovenaansluiting   ja
Propaan mogelijk   Ja
€ 10.838,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS