Element4 Bidore 140 Quad Burner gashaard

Bidore 140

De Bidore 140 is helemaal vernieuwd. Deze Element4 gashaard heeft een strakke lijst en is natuurlijk weer als linker- en rechtervariant te krijgen. De lijst is te verwijderen zodat je een plateau etc. strak tegen de ruit aan kan monteren.

Ook is deze variant een gesloten gashaard die wordt geleverd met een E-Save afstandbediening waarmee een zogenaamd waveprogramma in te stellen is voor een nog natuurlijker vuur en regeling van het vermogen.

Vernieuwend Element4

Deze Element4 haard is ook weer te krijgen met het ontspiegelde AR-glas. Een beleving opzich dat AR-glas. In onze showroom hebben we diverse modellen opgesteld staan met het AR-glas. Uniek aan deze Bidore 140 zijn ook de vijf(!)branders. Deze gashaard heeft vijf branders in een zogenaamde dobbelsteen opstelling. De branders zijn schakelbaar en kan je dus één of meerdere branders uitzetten om zo het vermogen met een druk op te knop te reduceren. U heeft dan nog steeds een prachtig vlammenspel in de haard maar wordt het even wat minder warm in de ruimte waar deze opgesteld staat.

Merk   Element4
Model   Bidore 140 Gashaard
Serie   Bidore
Brandstof   Gas
Energie-efficiëntieklasse   A
Vuurzicht   Hoek
Type kachel   Inbouw
Systeem (open of gesloten)   Gesloten systeem
Materiaal   Plaatstaal
Kleur   Zwart
Inbouwmaat breedte   149,7cm
Inbouwmaat hoogte   72,2cm
Inbouwmaat diepte   40,1cm
Ruitmaat breedte   140,1cm
Ruitmaat hoogte   45cm
Bediening   Afstandsbediening
Achterwand   Zwarte staalwand
Minimaal vermogen   2.2kW
Maximaal vermogen   12.9kW
Rendement   90%
Bovenaansluiting   ja
Propaan mogelijk   Ja
€ 6.886,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT