Edilkamin Pelletkachels

PELLETKACHELS VAN EDILKAMIN: PROGRAMMEERBARE WARMTE EN BESPARING.

De pelletkachels produceren warme lucht om de ruimte aangenaam te verwarmen en afhankelijk van de modellen, ook de aangrenzende vertrekken (via kanalisatie).  
De pelletkachels kunnen ook gemakkelijk in een gedecentraliseerde positie worden geplaatst ten opzichte van het rookkanaal, dankzij de geforceerde rookafvoer en de kleine afmetingen.

De pelletkachels van Edilkamin worden aangeboden met talrijke oplossingen wat betreft het vermogen, afmetingen en stijl voor een gemakkelijke plaatsing in zowel traditionele als moderne inrichtingen. 
De pelletkachels van Edilkamin beschikken over een geavanceerde technologie die veiligheid, programmeerbaarheid en een lange autonomie garandeert.

Pellets zijn één van de zuinigste brandstoffen en maken dus een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten mogelijk.

Schouwenpaleis Breda levert Pelletkachels van het merk Edilkamin, wij hebben tevreden klanten in Noord Brabant de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Zeeland, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen