DRU Global

Dru Global is één van de merken die het Schouwenpaleis aanbiedt.

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid bij het Schouwenpaleis en daar denkt Dru precies hetzelfde over.
Het bedrijf DRU is 250 jaar geleden opgericht en is daarmee één van de oudste bedrijven van ons land.
De kwaliteit wordt gewaarborgd door het ISO 9000 kwaliteitscertificaat. Dit is een certificaat welke alleen verkregen wordt als er aan strikte kwaliteitseisen is voldaan.
Kom naar de showroom in Breda onze adviseurs helpen u graag.

Het ondiepe ontwerp vormt de basis voor elke DRU Global haard. Hierdoor nemen de compacte haarden weinig ruimte in beslag. Sterker nog, met een DRU Global haard kun je ook ruimte creëren, waardoor je zelfs sfeer brengt in hele kleine woonruimtes.

Kiezen voor een DRU Global haard geeft je ook budgettaire ruimte. De gashaarden zijn aantrekkelijk geprijsd en vaak eenvoudig, zonder ingrijpende verbouwing, te plaatsen. Je kunt dus meer met je geld. Maar je koopt wel kwaliteit, want achter DRU Global schuilt de betrouwbaarheid van DRU. 

Een Global haard is in alle opzichten een slimme keuze. Het veelzijdige aanbod past in elk interieur en door de vele opties is er altijd een match met jouw stijl te maken.
De compacte haarden met ondiepe inbouw besparen ruimte en zijn daardoor geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Van groot tot klein.
Of je nu in een (tussen)woning of appartement woont. Zelfs het inbouwen in een bestaande schoorsteen is mogelijk.
De installatie is eenvoudig, de prijzen zijn aantrekkelijk en de kwaliteit is gegarandeerd. Dit maakt Global haarden bereikbaar voor iedereen. Altijd en overal.

Schouwenpaleis Breda levert Dru Schouwen - Elektrische haarden - Afvoerloze haarden - Kachels - Haarden - Houtkachels - Gashaarden
Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen
Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen