Dimplex Torn 64
Vrijstaande elektrische waterdamphaard

De verfijnde eenvoud van de TORN Line van Dimplex brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau verder. En dat vrijwel overal. Een baken van kalmte en inspiratie. Dankzij het elektrische Optimyst® vuur zijn TORN haarden

bovendien schoon, veilig en duurzaam met sfeervolle vlammen die uitsluitend bestaan uit koude waternevel en verlichting. De kracht van de essentie - ervaar het zelf.
 

Verfijnde eenvoud

De verfijnde eenvoud van de TORN Line brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau verder als het gaat om sfeer. En dat precies waar jij dat wilt. En dat allemaal dankzij de fascinerende en toch veilige Optimyst® vlammen en het compacte vrijstaande design waarvoor je geen schoorsteen nodig hebt. Het hoge model is voorzien van een aangename en stille elektrische verwarming. De kracht van de essentie - ervaar het zelf.

De Torn maakt gebruik van het Opti-Myst systeem. Hierbij wordt water verdampt en van onder belicht met speciale halogeenlampen zodat er een bedrieglijk echt vuureffect ontstaat.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR OZNE SHOWROOM

Merk Dimplex
Model Torn 64
Serie Opti-myst
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Type kachel Vrijstaand
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Nee, zonder verwarmingsfunctie
Gewicht 30.2kg
Afmeting breedte 53.3 cm
Hoogte haard (in cm) 65.80 cm
Diepte haard (in cm) 35.00 cm
Bediening Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat Nee
Branderdecoratie Houtstammen
Systeem Opti-Myst®
Geluidsmodule Nee
Kleureffect instelbaar Nee
Lichtmodule LED

TERUG NAAR OVERZICHT