Dimplex Toluca Deluxe
Elektrische haard vrijhangend, 15,5cm diep

De Dimplex Toluca de Luxe is een prachtige elektrische haard voorzien van de Optiflame techniek. En uitgerust met Bluetooth speaker waaruit u of het knisperende geluid van een haard of een muziekje naar keuze kunt laten komen. Ook de sfeervolle achtergrondverlichting is een uitbreiding ten opzichte van de standaard Toluca. De overige specificaties zijn volledig hetzelfde.

De Toluca de Luxe is een moderne sfeerhaard met een instelbaar verwarmingselement. Het Ice Ember kiezelbed zorgt samen met de in kleur verstelbare ledlampen voor een spectaculaire uitstraling. De Dimplex Toluca is hiermee een ware blikvanger in uw huiskamer, keuken of kantoor.

Eenvoudig te plaatsen en comfortabel in gebruik

De Toluca Deluxe sfeerhaard is slechts 15,5 cm diep en eenvoudig overal in huis op te hangen. De haard vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische haard aangestoken: Plug and play.

Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema's of doorloop een reeks van kleuren en maak zelf een keuze.

Sfeerhaard met verwarmingselement

De Dimplex Toluca beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement. Wanneer u de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard 1-2 kW warmte afgeven. Hiermee onderscheidt deze haard zich van veel andere elektrische haarden en krijgt het haardvuur een nog realistischer en sfeervoller beeld. Zeker als u ook een knisperend geluit uit de speaker laat komen....

Bluetooth speaker

Het verschil tussen de Dimplex Toluca en de Dimplex Toluca Deluxe, is dat de Toluca Deluxe een functie voor een bluetooth speaker heeft. Zo kunt u uw favoriete liedjes aanzetten of juist het geluid van een knisperend haardvuur. 

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk Dimplex
Model Toluca Deluxe
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Type kachel Hangend
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Gewicht 17kg
Afmeting breedte 82 cm
Hoogte haard (in cm) 54.50 cm
Diepte haard (in cm) 15.50 cm
Bediening Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat Ja
Minimaal vermogen 1 kW
Maximaal vermogen 2 kW
Systeem Opti-Flame®
Geluidsmodule Ja
Lichtmodule LED
Verbruik max. (kWh) 1-2

TERUG NAAR OVERZICHT