Dimplex Ignite XL 74"
Elektrische sfeerhaard 15cm diep

De Dimplex Ignite XL 74" is een elektrische haard met een levensecht vuurbeeld dat gecreëerd wordt door de nieuwe, gepatenteerde Multi-Fire XD® vlamtechnologie. De natuurlijke vlam zorgt voor de charme en de sfeer van een echt haardvuur.

De Ignite XL 74 is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement en het Ice Ember kiezelbed zorgt samen met de in kleur verstelbare ledlampen voor een spectaculaire uitstraling. De Ignite XL 74 is hiermee een echte blikvanger in uw kamer!

Eenvoudig te plaatsen en comfortabel in gebruik

De Ignite XL 74 is slechts 15 cm diep en vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische inbouwhaard aangestoken: Plug and play. De Dimplex Ignite past ook prachtig in een kastenwand of een strakke schouw.

Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema's of doorloop een reeks van kleuren en maak zelf een keuze.

Sfeerhaard met verwarmingselement

De Dimplex Ignite XL 74 Linear beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement. Wanneer u de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard 1-2 kW warmte afgeven. Hiermee onderscheidt deze haard zich van veel andere elektrische haarden en krijgt het haardvuur een nog realistischer en sfeervoller beeld. Alsof u voor een echte haard zit....

Het gepatenteerde ComfortSaver® keramische verwarmingssysteem verbruikt bovendien 11% minder energie dan de doorsnee kwarts-infraroodverwarming door de ventilatorsnelheid en het verwarmingsvermogen automatisch aan te passen aan de afmetingen van de ruimte.

Let op: deze haard wordt standaard geleverd met een kiezelset (glazen/kristallen steentjes). Een houtset is optioneel en heeft een meerprijs (zie extra's). Indien u een houtset besteld, wordt het kiezelset er standaard bij geleverd.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk Dimplex
Model Ignite XL 74"
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Type kachel Inbouw
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte 194.1 cm
Hoogte haard (in cm) 41.90 cm
Diepte haard (in cm) 14.70 cm
Inbouwmaat breedte 189.5 cm
Inbouwmaat hoogte 40.2 cm
Inbouwmaat diepte 15 cm
Bediening Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat Ja
Maximaal vermogen 1.8 kW
Systeem Opti-Flame®
Lichtmodule LED
Verbruik max. (kWh) 1,8
Houtset (Driftwood Riverrock) Optioneel

TERUG NAAR OVERZICHT