Dimplex Ignite XL 60"
Elektrische sfeerhaard 15cm diep

De Dimplex Ignite XL 60" is een elektrische haard met een realistisch vuurbeeld. Dit wordt gecreëerd door de nieuwe, gepatenteerde Multi-Fire XD® vlamtechnologie. Het natuurlijke vlammenspel zorgt ervoor dat het vlammenspel niet meer van een echt vuur te onderscheiden is. 

De Ignite XL 60 is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement en het Ice Ember kiezelbed zorgt samen met de in kleur verstelbare ledlampen voor een spectaculaire uitstraling. De Ignite XL 60 is hiermee een echte blikvanger in uw kamer!

Eenvoudig te plaatsen en comfortabel in gebruik

De Ignite XL 60 is slechts 15 cm diep en vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische inbouwhaard aangestoken: Plug and play. De Dimplex Ignite past ook prachtig in een kastenwand of een strakke schouw. 

Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema's of doorloop een reeks van kleuren en maak zelf een keuze.

Sfeerhaard met verwarmingselement

De Dimplex Ignite XL 60 beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement. Wanneer u de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard 1-2 kW warmte afgeven. Hiermee onderscheidt deze haard zich van veel andere elektrische haarden en krijgt het haardvuur een nog realistischer en sfeervoller beeld. Alsof u voor een echte haard zit!

 

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk Dimplex
Model Ignite XL 60
Brandstof Elektrisch
Vuurzichti Front
Type kachel Inbouw
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Gewicht 36kg
Afmeting breedte 156 cm
Hoogte haard (in cm) 39.60 cm
Diepte haard (in cm) 14.60 cm
Ruitmaat breedte 153 cm
Ruitmaat hoogte 31 cm
Bediening Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat Ja
Maximaal vermogen 1.8 kW
Systeem Opti-Flame®
Geluidsmodule Nee
Kleureffect instelbaar Ja
Lichtmodule LED
Verbruik max. (kWh) 1,8

TERUG NAAR OVERZICHT