Dimplex Danville Brass Antique
Elektrische waterdamp inzethaard

Deze Danville is de opvolger van de Niva van Dimplex en is een prachtige elektrische sfeerhaard. De Danville heeft een prachtige realistisch vuureffect door het gebruikte Opti-Myst systeem. Hij heeft een regelbaar en realistisch vlameffect. Voor de verlichting van de houtset is gebruik gemaakt van de nieuwste LED technieken, dit geeft de houtblokken een realistisch effect. Deze koper look versie heeft een mooie traditionele uitstraling.

Warmte

De Danville serie is uitgerust met een verwarmingsmodule met thermostaat. Het vermogen is in drie standen te regelen: uit, 1 en 2 kW.

Installatie

De Danville is een perfecte haard om in een bestaande schouw te plaatsen. Natuurlijk kunt u er ook een ombouw omheen (laten) bouwen. De Dimplex Danville heeft een geringe inbouwdiepte en kan dus op veel plaatsen ingezet worden. Verder heeft u alleen een 220V aansluiting nodig en dient de waterbak natuurlijk gevuld te worden. U kunt dus al snel gaan genieten! 

Onderhoud

Het water voor het Opti-Myst systeem is makkelijk te vullen. Wanneer u de houtset uit de kachel neemt zit daaronder een vulbak. Deze kunt u vullen met gewoon kraanwater of kalkvrij water. Bij gebruik van gewoon kraanwater heeft de haard wat meer onderhoud nodig in de vorm van het consequent verwijderen van de kalkaanslag.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk   Dimplex
Model   Dimplex Danville Brass Antique elektrische haard
Serie   Opti-myst
Brandstof   Elektrisch
Vuurzicht   Front
Type kachel Inzet
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Materiaal Plaatstaal
Showroomstatusi Niet opgesteld in showroom
Verwarmingsfunctiei Ja, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte 52 cm
Hoogte haard (in cm) 62.00 cm
Diepte haard (in cm) 23.00 cm
Bedieningi Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaati Ja
Branderdecoratiei Houtstammen
Maximaal vermogeni 2 kW
Systeemi Opti-Myst®
Geluidsmodulei Nee
Kleureffect instelbaar Nee
Lichtmodulei Halogeen

TERUG NAAR OVERZICHT