Dimplex Bellini
Vrijstaande elektrische haard

De Dimplex Bellini is een vrijstaande, elektrische haard met schouw die eenvoudig overal in huis is te plaatsen. De schouw is wit van kleur en voorzien van een betonlook omlijsting. De Bellini vereist geen rookkanaal of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische haard aangestoken: Plug and play.

Rechte lijnen en een strak design kenmerken deze moderne en compacte sfeerhaard Bellini van het merk Dimplex. Geniet van de geweldige sfeer en de aangename warmte die deze vrijstaande haard u biedt. De Bellini is uitgerust met een verwarmingselement en thermostaat en zorgt met de bewezen Optiflame technologie voor een realistisch vuurbeeld in iedere ruimte die u wenst.

De elektrische ’Optiflame technology’ geeft een regelbaar en realistisch vlameffect dat met de afstandsbediening te bedienen is. Voor de verlichting van de houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor lijken de houtblokken écht te gloeien.

Sfeerhaard met verwarmingselement

De Dimplex Bellini beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement en thermostaat. Wanneer u de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard 750 Watt en 1500 Watt warmte afgeven. Hierdoor ervaart u een nog realistischer en sfeervoller beeld. Bovendien kan een beetje extra bijverwarming erg comfortabel zijn tijdens de koude wintermaanden.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk Dimplex
Model Bellini
Brandstof Elektrisch
Vuurzichti Front
Type kachel Vrijstaand
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Zwart
Kleur 2 Wit
Verwarmingsfunctiei Ja, met verwarmingsfunctie
Gewicht 24kg
Afmeting breedte 65 cm
Hoogte haard (in cm) 86.80 cm
Diepte haard (in cm) 19.50 cm
Thermostaati Ja
Minimaal vermogen 0.75 kW
Maximaal vermogen 1.5 kW
Systeem Opti-Flame®
Lichtmodule LED

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS