Altech Massiv Basis (5 lagen)

De Altech Massiv Basis is een unieke vrijstaande speksteenhoutkachel uit de Massiv-serie van Altech. Deze kachel oogt robuust en heeft dezelfde hoeveelheid warmte-opslag als de traditionele, massieve speksteenkachels. En ondanks zijn grote formaat, neemt de kachel niet veel meer grondoppervlakte in bezit dan een andere doorsnee houtkachel. Dat maakt de Massiv geschikt voor praktisch elke woning.

Massa speksteen voor optimale warmteafgifte

De Massiv heeft een massa van meer dan 900 kilogram aan speksteen. Deze speksteen zorgt voor een heerlijke, geleidelijke warmteafgifte waarbij de kachel nog uren warmte af kan geven nadat het vuur gedoofd is.

Het is ook mogelijk om nog langer te genieten van de heerlijke warmte van speksteen, de Massiv is namelijk uit te breiden met een extra laag speksteen. Hoe meer massa speksteen een kachel heeft, hoe beter de warmte opgeslagen kan worden en hoe langer de speksteenkachel na kan stralen.

Meerdere uitvoeringen van de Massiv mogelijk

De Massiv-serie bestaat uit 2 verschillende modellen. De modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. De Massiv basis is van zichzelf een strakke speksteenkachel, maar is ook uit te breiden (tegen een meerprijs) met een aslip en een extra (5e) laag speksteen.

De Massiv is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Merk   Altech
Model   Massiv (5 lagen)
Serie   Massiv
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse   A+
Vuurzicht   Front
Type kachel   Vrijstaand
Materiaal   Speksteen
Kleur   Naturel speksteen
Bediening   Handbediening
Minimaal vermogen   4kW
Maximaal vermogen   11kW
Rendement   84,3%
Bovenaansluiting   ja
€ 8.589,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT