Altech Grande Nobles Gourmet

De Altech Grande Noblès Gourmet
is een vrijstaande speksteen houtkachel met een tijdloze uitstraling en is voorzien van een flinke massa speksteen. Hierdoor geeft de kachel nog lang nadat het vuur gedoofd is warmte af. De Grande Noblès is de grotere broer van de Altech Noblès. Dit model beschikt over meer vermogen, maar deelt hetzelfde uiterlijk. Met de Gourmet editie van de Grande Noblès kunt u niet alleen genieten van heerlijke warmte, maar kunt u ook bakken.

Maximaal genieten

De Altech Grande Noblès is voorzien van een grote ruit wat zorgt voor een prachtig zicht op het vlammenspel. En daarbij is de Grande Noblès voorzien van een rookgasgeleider wat ervoor zorgt dat er nog meer warmte uit het hout wordt gehaald. De kachel heeft een vermogen van 3 tot 11 kW en kan dus een gemiddelde tot een grote woonkamer aangenaam verwarmen.

Meerdere uitvoeringen van de Grande Noblès mogelijk

De Grande Noblès serie bestaat uit 4 verschillende modellen. Elk model is in de basis hetzelfde, maar qua uiterlijk anders. Zo kan de Grande Noblès uitgevoerd worden op pootjes, met een houtdepot of/en een oven aan de bovenzijde van de kachel. De Grande Noblès Gourmet is voorzien van zowel een houtdepot als van een oven. Elke uitvoering beschikt over een eenvoudig verwisselbare rookgasafvoer.

Merk   Altech
Model   Grande Nobles Gourmet
Serie   Nobles
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse   A+
Vuurzicht   Front
Type kachel   Vrijstaand
Materiaal   Speksteen
Kleur   Naturel speksteen
Bediening   Handbediening
Minimaal vermogen   3kW
Maximaal vermogen   11kW
Rendement   80%
Bovenaansluiting   ja
€ 4.995,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT