Altech Ecosy Basis

Ecosy: modern en ovaal

De Altech Ecosy Basis is een moderne, ovale vrijstaande speksteen houtkachel die vrijwel in elk interieur thuis past. De naam Ecosy is een combinatie ecology en cossiness, wat in het Engels staat voor ecologisch en gezelligheid. En dat zie je duidelijk terug bij de Ecosy, deze kachel heeft namelijk vertrouwelijke uitstraling die gelijk voor een gezellige sfeer in huis zorgt.

Dé (speksteen) houtkachel van deze tijd

Door de moderne techniek die Altech heeft toegepast bij de Ecosy is deze kachel gemakkelijk met één knop te bedienen. En daarbij beschikt deze speksteenkachel over een ruime verbrandingskamer. Kortom, de Altech Ecosy is een echte alleskunner: mooi, handig, duurzaam en zuinig.

Meerdere uitvoeringen van de Ecosy mogelijk

De Ecosy serie bestaat uit 2 verschillende modellen. Beide modellen zijn in de basis hetzelfde, maar qua uiterlijk anders. Zo kan de Ecosy uitgevoerd worden op pootjes of worden voorzien van houtdepot. De Altech Ecosy Basis is voorzien van gietijzeren poten en is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

 

 

Merk   Altech
Model   Ecosy Basis
Serie   Ecosy
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse   A
Vuurzicht   Front
Type kachel   Vrijstaand
Materiaal   Speksteen
Kleur   Naturel speksteen
Bediening   Handbediening
Minimaal vermogen   3,5kW
Maximaal vermogen   11kW
Bovenaansluiting   ja
€ 4.037,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS