Altech Eclips Depot

De Altech Eclips Depot is een unieke vrijstaande speksteenhoutkachel uit de populaire Eclips-serie van Altech. Mede door zijn ovale vorm oogt dit de Eclips Depot stijlvol en speels en het houtdepot geeft dit model nog meer aanzien.

Daarbij geeft de gebogen glazen ruit garantie voor een mooi zicht op het vuur. Wat betreft het vermogen is de Eclips is zeer geschikt voor kleinere tot middelgrote ruimtes en kan zowel van boven als achteren worden aangesloten op het rookkanaal.

De afwezigheid van het bedieningspaneel en de geïntegreerde hendels scheppen rust en het geeft aan dat deze serie is ontworpen met oog voor detail.

Efficiënt hout stoken met de Eclips

Om de tijdens het stoken de geproduceerde warmte maximaal te benutten, heeft Altech voor de Eclips-serie een uniek rookgeleidingssysteem ontwikkeld.

Tijdens het stoken van de kachel worden de rookgassen opgevangen en door een 2 meter lang rookgaskanaal geleid. Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan het speksteen. Dit is één van de redenen waarom de Eclips een zeer hoog rendement behaalt. En door deze techniek verbruikt de Eclips in praktijk dus ook minder hout.

Meerdere uitvoeringen van de Eclips mogelijk

De Eclips-serie bestaat uit 4 verschillende modellen. Alle modellen zijn in de basis hetzelfde, maar op detailniveau verschillen ze qua uiterlijk van elkaar. Zo kan de Eclips uitgevoerd worden met pootjes of een houtdepot en kan de kachel uitgevoerd worden met een oven aan de bovenzijde.

De Altech Eclips Depot staat niet op pootjes, maar is voorzien van een houtdepot. Dit is niet alleen praktisch voor het opslaan van hout, maar geeft de Eclips ook extra aanzien.

De Eclips Depot is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

Merk   Altech
Model   Eclips Depot
Serie   Eclips
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse  
Vuurzicht   Front
Type kachel   Vrijstaand
Materiaal   Speksteen
Kleur   Naturel speksteen
Bediening   Handbediening
Minimaal vermogen   4kW
Maximaal vermogen   9kW
Rendement   86%
Bovenaansluiting   ja
€ 4.968,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT