Spartherm Linear Inzet 71x52 (vaste greep)

De Spartherm Linear Inzet 71x52 houthaard (voorheen de Linear L 800 front) is een houtgestookte inzethaard, die dankzij de compacte maatvoering toepasbaar is in de meeste bestaande situaties.

Inzethaard

Deze Spartherm Linear is een inzethaard. Inzethaarden worden meestal toegepast in bestaande situaties waar u niet kunt of wilt breken of verbouwen. Wanneer u nu bijvoorbeeld een openhaard heeft, kunt u hier relatief eenvoudig een inzethaard in plaatsen. Doordat de afvoer vanuit de binnenkant van de kachel aangesloten wordt, hoeft er niet veel gebroken te worden aan de bestaande situatie. Natuurlijk is de inzethaard ook in een nieuwe situatie te plaatsen. De inzethaard is over het algemeen ook nog een stuk goedkoper dan een inbouwhaard. Dit komt mede doordat de inzethaard uitgerust is met een draaideur in plaats van met een liftdeur.

Hoog rendement

De Linear lijn van Spartherm heeft een hoog rendement (energieklasse A+). Wanneer u dus een inzethaard van Spartherm gebruikt in een bestaande openhaard situatie gaat u van hooguit 10% rendement naar meer dan 75%! Dat betekent meer warmte opbrengst uit uw hout, dus zuiniger stoken, maar ook (veel) minder overlast voor de omgeving en schoner voor het millieu. Daarnaast is het met een inzethaard veel makkelijker stoken dan met een openhaard en levert het veel minder rommel op. Ook kunt u gewoon gaan slapen wanneer de haard nog aan is of als u even voor een boodschap de deur uit moet. Dit kan met een openhaard niet.

Verschillende kaders

Deze Spartherm Linear L 800 wordt standaard geleverd met een vierzijdig kader van 60 mm. Optioneel is deze ook te krijgen met een kader van 80 mm of 100 mm.

Merk   Spartherm
Model   Linear Inzet 71x52 (vaste greep)
Serie   Linear
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse  
Vuurzicht   Front
Type kachel   Inzet
Systeem (open of gesloten)   Open systeem
Materiaal   Plaatstaal
Kleur   Zwart
Inbouwmaat breedte   90,6cm
Inbouwmaat hoogte   71,9cm
Inbouwmaat diepte   41,8cm
Bediening   Handbediening
Minimaal vermogen   5,5kW
Maximaal vermogen   10,3kW
Rendement   >80%
Bovenaansluiting   ja
€ 3.615,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT