PELLETKETELS

Voor de werking van pelletketels van BIODOM worden houtpellets gebruikt.
Dit organische materiaal is 100 procent CO2 neutraal. Houtpellets zijn gemiddeld 30 procent goedkoper dan bijvoorbeeld aardgas en liefst de helft goedkoper dan stookolie of propaan. Een pelletketel van BIODOM werkt op de innovatieve BIO-LOGIC technologie. 
Hierdoor herkent hij de kwaliteit van de pellets en wordt de verbranding automatisch aangepast.

Het in gebruik nemen van een BIODOM pelletketel is heel eenvoudig. De parameters hoeft u bijvoorbeeld niet zelf in te stellen.
Net zo gemakkelijk is het aansluiten van de pelletketel op een al bestaande cv-installatie.

Een pelletketel schakelt u in of uit met behulp van een maak/verbreek contact of de kamerthermostaat.
De pelletketel zelf heeft een ingebouwde retourwaterverhoging en slechts één rookgaskanaal met een diameter van 80 mm nodig.

Eenvoudig is ook het aansluiten van een BIODOM pelletketel op een sanitair warmwaterboiler, zonneboiler of buffervat.
En uiteraard heel makkelijk te combineren met een warmtepomp. Verder zijn de pelletketels uitgerust met een ingebouwd pellet reservoir met inhoudsmaten variërend van 54 kg tot 220 kg.
De pelletketels hebben een vermogen varierend tot 30 kW.

Met een Biodom pelletketel voldoet uw nieuwbouwwoning volledig aan de strenge EPB normen op het vlak van hernieuwbare energie en is bij renovatie een perfect alternatief voor de stookolieketel.

Schouwenpaleis heeft tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert
Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen