Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Modern Base met zijruiten is een vrijstaande houtkachel van gietijzer. Dit is het nieuwste model van Jydepejsen met veel unieke eigenschappen. Mooie ronde vormen in combinatie met het gebruik van hoge kwaliteit gietijzer en staal geven de kachel een tijdloze uitstraling. Elk detail is harmonisch in het ontwerp verwerkt. Net als het grote venster dat vloeiend doorloopt in het ronde ontwerp en een prachtig vooraanzicht geeft op het vlammenspel. De Cozy Modern behaalt een warmterendement van wel 80% en heeft op het gebied van uitstoot geweldige resultaten behaald tijdens de keuring.

Goede verbranding en vuurbeheersing met DuplicAir ®

DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld en uniek luchtregelsysteem dat zorgt voor een goede verbranding. Via een draaischijf is de luchttoevoer nauwkeurig en eenvoudig te regelen. Een goede verbranding is belangrijk voor een goed rendement en lage uitstoot van emissie. 

Goede warmteverspreiding dankzij convectie

De kachel begint snel na het aansteken convectiewarmte te produceren. De warme lucht stijgt op en verspreidt zich door de hele kamer.

Merk   Jydepejsen
Model   Cozy Modern Base
Serie   Cozy
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse   A+
Vuurzicht   Driezijdig
Type kachel   Vrijstaand
Materiaal   Gietijzer, Plaatstaal
Kleur   Zwart
Bediening   Handbediening
Minimaal vermogen   3kW
Maximaal vermogen   8kW
Rendement   82%
Bovenaansluiting   ja
€ 4.325,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT