Fair Fires Tru Vizion Pano 1250
Elektrische sfeerhaard frontmodel

De Fair Fires Tru Vizion Pano 1250 is een elektrische inbouwhaard. De Pano 1250 heeft een overvloed aan uitzonderlijke eigenschappen die de manier waarop je warmte en sfeer ervaart, opnieuw definiëren. Deze haard beschikt over een scala aan kwaliteitskenmerken die het tot het toonbeeld van moderne verwarming en design maken. Laten we duiken in de opmerkelijke eigenschappen:

 • Veelzijdig Ontwerp: Pas je haard aan aan je voorkeuren met drie verschillende installatieopties: frontaal, tweezijdig of driezijdig. Ongeacht je ruimte, integreert onze haard naadloos in je interieur en voegt een vleugje elegantie en warmte toe.
 • Met Prijs Bekroonde LED-Technologie: Deze haard maakt gebruik van bekroonde LED-technologie om een verbluffend realistisch vuureffect te creëren. Geniet van de illusie van een echt brandend vuur zonder gedoe en rook.
 • Uniek Verwarmingselement: De haard is uitgerust met een uniek verwarmingselement, zodat je comfortabel en gezellig kunt genieten van je ruimte.
 • 3D-Functie: Ervaar de diepte en levendigheid van ons 3D-vuureffect, waardoor je het gevoel hebt dat je voor een echte open haard staat.
 • Minimale Inbouwdiepte en Glasuitsparing: Onze haard heeft een slanke en ruime besparende constructie, met minimale inbouwdiepte en glasuitsparing, waardoor deze in vrijwel elke ruimte kan worden geïntegreerd.
 • Multicolor Palet: Kies uit een rijk palet van meerdere kleuren om de sfeer in je ruimte aan te passen aan je stemming en stijl.
 • Regelbare Vlamsnelheid - 3 Standen: Pas de vlamsnelheid aan met drie verschillende standen, zodat je de perfecte ambiance kunt creëren, of je nu een ontspannen avond hebt of een feestelijke bijeenkomst.

Over de Fair Fires Pano serie

 • Regelbaar in vlamkleur, bodemverlichting, en topverlichting.
 • Leverbaar in 70, 125, 150 en 200 cm
 • 125, 150 en 200 cm uitgevoerd met een achterwand die schuin wegloopt. Wanneer je een van deze haarden in een hoek of 3-zijdig inbouwt heb je van de zijkant meer zicht hebt op het vuur.
 • Uitgevoerd met alleen afstandsbediening
 • Opties
  - Standaard keramische houtset
  - Optioneel De Luxe houtset 
  - Alle houtblokken liggen los en kunnen naar eigen wens worden ingedeeld
  - Alle houtsets zijn handgemaakt

Experience Center

Benieuwd naar de elektrische haarden van Fair Fires?
Helaas hebben wij de elektrisch haarden van Fairfires (nog) niet in onze showroom in Breda.
Maar u bent meer dan welkom in het Experience Center te Lunteren, om verschillende modellen in het echt te zien branden.

Merk Fair Fires
Model Tru Vizion Pano 1250 Front
Serie Tru Vizion Pano
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Type kachel Inbouw
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte 127 cm
Hoogte haard (in cm) 54.00 cm
Diepte haard (in cm) 33.00 cm
Ruitmaat breedte 123.4 cm
Ruitmaat hoogte 38.1 cm
Ruitmaat diepte 19.6 cm
Bediening Afstandsbediening
Minimaal vermogen 1 kW
Maximaal vermogen 2 kW
Lichtmodule LED
Deluxe Logs incl. dark glass + € 200

Lijntekening Tru Vizion Pano 1250 (47.67 kB)

Brochure Fair Fires Elektrische haarden (2.87 MB)

€ 3.770,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT