Faber e-matrix Vertical 800/1600 ST

De e-MatriX Vertical 800/1600 is een haard met zeer unieke eigenschappen. Zo is de haard de enige elektrisch verticale doorkijkhaard op de markt. Doordat de haard een doorkijk variant is, maakt de haard het mogelijk om meerdere ruimtes met elkaar te verbinden op een visueel aantrekkelijke manier. Met zijn hoogte van 160 cm en breedte van 80 cm breed heeft u een prachtig zicht op het vlammenspel vanaf twee ruimtes.

Wat zo aantrekkelijk is aan de haarden van Faber, is dat u de haard geheel naar eigen wens kunt instellen. Zo heeft u de keuze tussen een branderbed van witte Carrara kiezels, Acrylic ice of een houtset. Daarnaast heeft de haard een RGB LED-verlichting wat zorgt voor een nog realistischer vuurbeeld. 

Bediening van de haard

Alle Faber (e-)MatriX haarden kun je niet alleen met de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken maar ook via onze eigen Faber App. De Faber App geeft controle over alle functies en instelling van je haard. Optimale controle via het scherm van jouw tablet of telefoon.

Met de Faber App krijg je naast de standaard functies ook toegang tot uitgebreide instelmogelijkheden. Voor de elektrische e-MatriX modellen geldt dat je alleen via de App alle verschillende verlichting- en kleurenmogelijkheden geheel naar eigen wens kunt instellen.

Merk   Faber
Model   e-matrix Vertical
Serie   e-MatriX
Brandstof   Elektrisch
Vuurzicht   Doorkijk
Type kachel   Inbouw
Ruitmaat breedte   800cm
Ruitmaat hoogte   1600cm
Bediening   Afstandsbediening, Tablet/telefoon bediening
Minimaal vermogen   1kW
Maximaal vermogen   2kW
Kleureffect instelbaar   Ja
€ 0,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS