DRU Virtuo 180 Evolve

De nieuwe elektrische haarden Virtuo Evolve zijn beschikbaar! Deze DRU haarden zijn nog groener en nog realistischer. De elektrische haarden zijn zo ontwikkeld dat het vuur bijna niet te onderscheiden is van echt vuur. De Virtuo Evolve serie bestaat uit 6 toestellen die allen zorgen voor een volledige vuurbeleving in 3D, maar zonder de uitstoot.

De unieke Evolve Flame technology -met opnames van echt houtvuur- in combinatie met het met houtsnippers gedecoreerde gloeibed zorgt voor een zeer realistische houtvuurbeleving. Daarnaast heeft de haard dankzij het warmte-element van 1 tot 2 kW ook een verwarmingsfunctie. Lage en brede afmetingen maken de haarden zeer geschikt voor de populaire cinewalls. Zo is de DRU Virtuo Evolve altijd een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Dankzij het plug & play systeem plaatst u de Virtuo Evolve eenvoudig op elke gewenste plek in huis. U heeft namelijk geen schoorsteen of afvoer nodig doordat de haard op elektriciteit werkt. Daarnaast heeft de Virtuo Evolve nauwelijks onderhoud nodig. Dat is onbezorgd genieten!

Merk   DRU
Model   Virtuo 180 Evolve
Serie   Virtuo
Brandstof   Elektrisch
Vuurzicht   Front
Type kachel   Inbouw
Materiaal   Plaatstaal
Kleur   Zwart
Inbouwmaat breedte   185cm
Inbouwmaat hoogte   80cm
Inbouwmaat diepte   54cm
Ruitmaat breedte   180cm
Ruitmaat hoogte   38cm
Bediening   Afstandsbediening
Minimaal vermogen   1kW
Maximaal vermogen   2kW
€ 6.895,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS