Charlton & Jenrick Fireline FX
Vrijstaande elektrische kachel met getoogde deur

Ons assortiment elektrische haarden blijft uitbreiden. Met de zware, gietijzeren fireline serie hebben we een prachtige aanvulling op ons assortiment. Elektrische vrijstaande kachels gebaseerd op de echte houtkachels. Niet meer van echt te onderscheiden mede door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel. Dat wordt in deze elektrische haard gecombineerd met een realistisch vuurbed en extra mogelijkheden om uw nieuwe elektriche kachel verder op te tuigen naar uw smaak.

Gewoon echt

De elektrische kachels van Charlton & Jendrick zijn echt! Een realistisch vlammenspel en de mogelijkheid om de kachel op een houtvlak te zetten of er een rookafvoer op te plaatsen. Zo is hij qua look niet meer te onderscheiden van een hout- of gaskachel.

Hartverwarmend

Als u nog niet warm bent geworden van de aanblik van het echte elektrische vuur? Met de afstandsbediening kan u de verwarming van deze haard aanzetten. U heeft met deze elektrische kachel de beschikking over drie standen. U kunt hem natuurlijk uit laten staan en hij kan 1kW of 2kW aan warmte geven.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Merk   Charlton & Jenrick
Model   Fireline FX
Serie   Fireline
Brandstof   Elektrisch
Vuurzicht   Front
Type kachel   Vrijstaand
Materiaal   Gietijzer
Kleur   Zwart
Bediening   Handbediening, Afstandsbediening
Minimaal vermogen   0kW
Maximaal vermogen   2kW
€ 1.485,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS