Xaralyn Atri vrijstaande doorkijkhaard

Xaralyn Atri bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard

De Xaralyn Atri bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard is een mooie moderne designhaard, dit komt door de strakke aluminium uitvoering. De Atri doorkijkhaard wordt geleverd inclusief de bijpassende bio ethanol brander XL. Deze keramische brander heeft een levenslange garantie.

Geen afvoermogelijkheden?

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Kom langs in ons Experience Center!

In ons Experience Center kunnen wij u uitgebreid informeren over de Xaralyn Atri bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard en kunt u een bio-ethanol haard in het echt zien.

Merk   Xaralyn
Model   Atri vrijstaande doorkijkhaard
Brandstof   Bio-ethanol
Vuurzicht   Doorkijk
Type kachel   Vrijstaand
Systeem (open of gesloten)   Open systeem
Kleur   Zwart
Bediening   Handbediening
Maximaal vermogen   3,5kW
€ 1.249,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN