Nordic Fire HRV 140
CV-Pelletkachel

De HRV140 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De C.V. pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande C.V. ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De HRV140 beschikt over een in- en uitschakelbare convectie ventilator. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster ervoor dat u tot wel enkele weken kunt stoken. De HRV140 is voorzien van een complete besturing waarmee de haard volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

De C.V. pelletkachel HRV140 is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch ‘s-morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

Deze C.V. pelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas.

De HRV140 C.V. pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande C.V. ketel aansluiten.

Als extra beschikt de HRV140 over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller warm.

Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Vermogen nominaal (min.-max.) 4,3 – 19,1 kW afstandbediening_touch
Afgifte C.V. systeem bij max. vermogen 4,8-14,6 kW
Pelletverbruik (min.-max.) 1 – 3,9 kg/h
Rendement 91,1%
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid ø 50 mm
Inhoud pellet reservoir 23 kg
Brandduur (min.-max. in uren) 5 – 22 h
Gewicht 190 kg
Maatvoering H x B x D 1148-474-610 mm
 
Quickstart_symbool Full auto cleaning Ventilatoronoff_symbool

 

VOOR MAATVOERING, KLIK HIER

Prijs op aanvraag!

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN