Edilkamin Code Evo houtkachel

De Edilkamin Code Evo is niet zomaar een houtkachel; het is een combinatie van elegantie en modern design. Deze kachel is ontworpen om te schitteren in iedere woonruimte en om een gevoel van warmte toe te voegen aan elke omgeving. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat deze kachel perfect in elke hoek past, terwijl het gesloten opbergvak met push-pull-opening een handige oplossing biedt voor het opbergen van het hout. 

De Code Evo houtkachel is standaard uitgerust met een vermiculiet verbrandingskamer en er kan optioneel worden gekozen voor gietijzer (zie extra's voor meerprijs). Met de mogelijkheid van een boven- of achteraansluiting is deze kachel flexibel in zijn installatie, waardoor hij perfect kan worden geïnstalleerd in iedere woonkamer.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Code Evo is het grote glas, dat een prachtig zicht op de vlammen biedt. Met deze kachel kun je volop genieten van het spektakel van het vlammenspel, terwijl de warmte zich gelijkmatig verspreidt om je hele ruimte te verwarmen.

Merk   Edilkamin
Model   Code Evo
Brandstof   Hout
Energie-efficiëntieklasse   A+
Vuurzicht   Front
Type kachel   Vrijstaand
Kleur   Zwart
Bediening   Handbediening
Rendement   87,1%
Bovenaansluiting   ja
€ 3.328,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT KACHELS