Charlton & Jenrick Fireline FP rechte deur

Het assortiment elektrische haarden blijft uitbreiden. Met deze, zware, gietijzeren fireline haard is er een prachtige aanvulling op het assortiment.
Elektrische vrijstaande kachel gebaseerd op de echte houtkachel. Niet meer van echt te onderscheiden mede door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel. Dat wordt in deze elektrische haard gecombineerd met een realistisch vuurbed.
 
We praten vaak over de elektrische kachels als 'net echt' maar elektrische kachels, en zeker deze van Charlton & Jenrick, zijn gewoon echt!
Daarom kunt u bij deze kachel ervoor kiezen om hem op een houtvak te zetten of er bijvoorbeeld een rookafvoer op te plaatsen.
Alles in de kleur van de kachel.
 
Als u nog niet warm bent geworden van de aanblik van het echte elektrische vuur dan kunt u ook nog, door middel van de afstandsbediening, de verwarming van deze haard aanzetten. U heeft met deze elektrische kachel de beschikking over drie standen. U kunt hem natuurlijk uit laten staan en hij kan 1kW of 2kW aan warmte geven.
 
Na het lezen van deze informatie moet u natuurlijk de Charlton & Jenrick kachel in het echt komen bekijken. We hebben deze kachel opgesteld staan in onze showroom
  Merk                                    Charlton & Jenrick
  Model Fireline FX
  Serie Fireline
  Brandstof Elektrisch
  Vuurzicht Front
  Type kachel Vrijstaand
  Wel of geen afvoer Geen afvoer
  Materiaal Gietijzer
  Kleur Zwart
  Showroomstatus Brandend in de showroom
  Afmeting breedte 44 cm
  Afmeting hoogte 58.3 cm
  Afmeting diepte 33.2 cm
  Bediening Handbediening, Afstandbediening
  Thermostaat Ja
  Maximaal vermogen 2 kW

Brochure

 

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN