Buitenhaarden BadBoysBrand

HEERHUGOWAARD, Een jaar geleden werd er begonnen aan de productie van een reeks oersterke metalen buitenhaarden genaamd BadBoysBrand. Op zich niets nieuws, maar het unieke van dit project is dat al deze producten geproduceerd worden door de gedetineerden in de gevangenis.

Dhr. B. van der Landen, bedenker van BadBoysBrand: „Wij hebben in het verleden al vaker opdrachten bij de gevangenis neergelegd. Pas nadat wij daar een rondleiding hadden gehad en alle mooie producten van de metaalafdeling voorbij zagen komen, ontstond het idee voor een samenwerking. Het is toch gewoon zonde als al deze producten nooit het daglicht zouden zien! 


De haarden bestaan uit 100% puur staal. Vele vele uren hebben de jongens van de metaalafdeling gewerkt aan deze unit maar het resultaat mag er zijn zoals je ziet. De haard heeft nu nog een metaalachtige look maar na gebruik en uiteraard weersinvloeden zal de haard een roestige kleur krijgen. Dit proces is iets uit te stellen als je hem van top tot teen insmeert met lijnzaadolie.

De haard wordt zeer heet dus kom er maar niet aan met je blote handen, maar gebruik een van onze vuurvaste handschoenen.

Tevens is de haard voorzien van zware afvallade zodat je eens in de zoveel tijd al het as eruit kunt gooien. Bedenk goed waar je hem neer gaat zetten want verplaatsen is een zeer zware klus.

Made in Jail
Certificaat van echtheid wordt bijgeleverd.

Schouwenpaleis Breda levert buitenhaarden, buitenbranders, wij hebben tevreden klanten in Noord Brabant de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Zeeland, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen